Sărbătorește festivalurile și evenimentele pline de culoare din Coreea.

Sărbătorește festivalurile și evenimentele pline de culoare din Coreea.

coreea și viza

Procesul de aplicare a K-ETA este simplu. După accesarea site-ului de aplicație K-ETA pe Internet, completarea informațiilor personale și a planurilor de călătorie etc., emiterea se decide după screening. Dacă imprimați K-ETA eliberat înainte de plecare și îl aduceți cu dvs., acesta va fi procesat rapid și convenabil în timpul procesului de imigrare.De asemenea, K-ETA facilitează anularea sau modificarea cererii dacă trebuie să vă schimbați planurile de călătorie. De exemplu, dacă planul dvs. s-a schimbat după ce vi s-a eliberat o viză, a trebuit să vă anulați viza și să aplicați din nou. Cu toate acestea, deoarece K-ETA poate fi modificat chiar și după aplicare, sarcina schimbării planului dvs. este redusă.

Informații de călătorie interne

Coreea are multe destinații de călătorie atractive! Iată câteva recomandări.Cetatea Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Cetatea Suwon Hwaseong este un sit istoric, împreună cu palatul regal al dinastiei Joseon. Are un stil arhitectural complex și o grădină frumoasă, așa că este recomandat celor care doresc să experimenteze istoria și cultura coreeană.Andong - Situat în nord-estul Coreei, Andong este renumit pentru moștenirea sa culturală și peisajul natural frumos din timpul dinastiei Joseon. Este un loc bun pentru a simți istoria și cultura Coreei, deoarece există atracții precum Satul Hahoe, Centrul Cultural Andong Hahoe și Andong Jjimjilbang.Insula Jeju - Insula Jeju este una dintre destinațiile de călătorie din Coreea unde vă puteți bucura de orice, de la natură, cultură și mâncare. În special, este o zonă vizitată de mulți turiști datorită oreumului său frumos și a peisajului de coastă.

dimensiunea fotografiei k-eta

Mâncarea coreeană este renumită în întreaga lume, iar mulți străini se bucură de o varietate de mâncare coreeană în timp ce vizitează Coreea. În cele ce urmează sunt prezentate mâncăruri și restaurante reprezentative pe care străinii trebuie să le încerce atunci când vizitează Coreea.Tocană de Kimchi - Tocană de Kimchi este una dintre cele mai populare feluri de mâncare din Coreea. Kimchi, carnea de porc, tofu, ceapa verde etc. se fierb si se mananca. Are un picant puternic, așa că unor străini le place, dar unora le este greu.Bulgogi - Bulgogi este unul dintre cele mai faimoase preparate din carne din Coreea. Poate fi preparat folosind diferite tipuri de carne, cum ar fi carnea de vită, porc și pui. Bulgogi este renumit pentru gustul său foarte moale și savuros și are un gust și mai bun atunci când este consumat cu orez fiert.Jeonju Bibimbap - Jeonju Bibimbap este originar din Jeonju, Jeolla-do și este servit cu diverse legume, pastă de ardei roșu și carne de vită deasupra orezului. Gustul picant și sărat este excelent, cu multe condimente în pastă de ardei roșu.

Tur străin în Coreea

Coreea este o țară bogată în istorie și cultură și vă puteți bucura de diverse situri istorice și de programe de experiență culturală tradițională, cum ar fi palate, temple și muzee. De exemplu, Palatul Gyeongbokgung sau Palatul Changdeokgung sunt palate reprezentative în Coreea, unde vă puteți bucura de clădiri și grădini frumoase. În plus, există muzee și situri istorice unde puteți vedea situri istorice și relicve ale Silla, Goryeo și Joseon, cum ar fi Gyeongju, Goseong și Gyeongsan, în toată țara.Cluburi de noapte - Coreea este un oraș care strălucește noaptea. Există cluburi celebre în Seul și în alte zone. Aceste cluburi oferă spectacole de DJ, muzică live și o varietate de opțiuni de mâncare și băuturi. Cluburile celebre includ Octagon, Club Ellui și Arena.

Aplicația k-eta Coreea

Unul dintre cele mai mari avantaje ale K-ETA este că procesul de aplicare și certificare este simplu. Toate cererile sunt depuse prin internet, iar călătorii nu trebuie să trimită niciun proces de verificare sau documentație separată. Acest lucru poate reduce efortul și timpul petrecut de călători pentru a-și planifica călătoria. În plus, K-ETA facilitează procesul de intrare în Coreea.

Visa

APPLY FOR K-ETA