Külastage Koread ja tehke unustamatuid mälestusi kogu eluks.

Külastage Koread ja tehke unustamatuid mälestusi kogu eluks.

k-eta Jaapan

Kuna K-ETA süsteem toimub elektrooniliselt, on selle taotlemine kiirem ja lihtsam kui olemasolevad paberdokumendid. Kõik Koread külastavad välismaalased peavad K-ETA-d taotlema veebis ja selle kaudu peavad nad enne Koreasse sisenemist saama eelnevalt nõusoleku. Selle süsteemi kaudu saavad välismaalased enne Koreasse sisenemist läbida vajalikud protseduurid ja vähendada ebamugavusi, lühendades sisenemisaega.Lisaks kavatseb Korea valitsus K-ETA süsteemi kaudu senisest aktiivsemalt välisturiste meelitada. Välismaalased saavad K-ETA kaudu Koread lihtsamalt ja mugavamalt külastada, mis aitab suuresti kaasa Korea turismitööstuse arengule.

reisiviisa

Korea on riik, kus on mitmesuguseid võlusid, nagu ajalugu, kultuur, loodus ja toit. Kui olete välismaalane, kes külastab Koread esimest korda, siis tahaksin teile tutvustada mõnda head kohta, mida külastada.Andong, Gyeongsangbuk-do – Andong on Korea idaosas asuv linn, kus on säilinud traditsiooniline Korea kultuur ja arhitektuur. Tegemist on esindusliku kohaga, kus saab tunnetada Korea ajalugu ja kultuuri, sest seal on sellised vaatamisväärsused nagu Andong Hahoe küla ja Andongi kivipagood.Itaewon – Itaewon pakub erinevaid kultuurielamusi. Seal on hanboki elamuskeskus, kus saate pildistada hanboki, traditsioonilist Korea kostüümi kandes, ja traditsioonilise kultuuri keskuses, kus saate kogeda Korea traditsioonilist kultuuri.Wando, Jeollanam-do - Wando on saar, mis asub Korea edelameres ja millel on ilus loodusmaastik sinise mere ja paljude väikeste saartega. Wando esinduslike vaatamisväärsuste hulka kuuluvad Wando sild ja Wando Marine Park.

k-eta Jaapan

Korea on riik, kus on palju mitmekesist ja maitsvat toitu. Seekord tutvustan esinduslikke toite, mida välismaalased Koread külastades maitsta soovivad.Tteokbokki – Tteokbokki on vürtsikas toit, mis sisaldab riisikooke, punase piprapastat, sibulat ja kalakooke. Riisikook on nätske ja gochujang on vürtsikas, mistõttu on see välismaalaste seas üks lemmikumaid Korea toite.Bulgogi – Bulgogi on kuulus Korea stiilis praad. Veiseliha maitsestatakse ja grillitakse ning süüakse. Bulgogi on nätske ja maitsev, muutes selle välismaalaste seas populaarseks.Kana – Korea kana on väga kuulus oma erinevat tüüpi maitsestamise ja praadimise poolest. Populaarsete erinevate maitseainete ja maitsetega kanade hulka kuuluvad gochujang, sojakaste, maitsestatud kana ja terav vürtsikas kuum kana.

busan

Kultuurikogemused Koreas: Korea on kultuuriliselt väga mitmekesine riik. Välismaalased saavad kogeda Korea kultuuri traditsioonilises Hanboki kogemuses, Taekwondo kogemuses ja Chajeoni kultuurielamuskeskuses.Korea traditsioonilised saunad – Koreas peetakse vannisid ajaloolise tähtsusega. Traditsiooniline saunamaja on hubane ajaveetmise ning keha ja vaimu lõõgastumise koht. Paljud vannid pakuvad ka sauna- ja massaažiteenuseid. Esinduslikud avalikud vannid on Jamsili avalik vann, Gyodae vann ja Cheonggyecheoni vann.

digitaalne pass

K-ETA on Korea valitsuse poolt kasutusele võetud elektrooniline reisiloa teenus. K-ETA kaudu saavad välisreisijad lihtsustada viisa väljastamise protsessi ja esitada mugavalt Koreasse sisenemiseks vajalikud dokumendid. Selles artiklis selgitame K-ETA mugavust ja eeliseid.

Välisreisi viisa

APPLY FOR K-ETA