K-ETA ile Kore e-vizesi verme sürecindeki gereksiz karmaşıklık çözülebilir.

K-ETA ile Kore e-vizesi verme sürecindeki gereksiz karmaşıklık çözülebilir.

k-eta'ya nasıl başvurulur

K-ETA hizmetine internet üzerinden başvurabilirsiniz. Yabancılar uyruk, isim, doğum tarihi ve pasaport numarası gibi bilgileri girebilir. Bu bilgilere dayanarak, Göçmen Bürosu K-ETA'nızı onaylayacaktır. Onay tamamlandıktan sonra, onay hizmeti internetten yazdırılabilir. Onay hizmetini bu şekilde internet üzerinden alırsanız, Kore'ye girerken göçmenlik bürosunda K-ETA onay hizmetini ibraz edebilirsiniz.Ek olarak, Kore hükümeti K-ETA sistemi aracılığıyla yabancı turistleri daha aktif bir şekilde çekmeyi planlıyor. Kore turizm sektörünün gelişimine büyük katkı sağlayacak olan K-ETA ile yabancılar Kore'yi daha kolay ve rahat bir şekilde ziyaret edebilecek.

k-eta resimleri

Kore çok çekiciliği olan bir ülke, bu yüzden ziyaret edilecek çok yer var. İşte tavsiye edebileceğiniz birkaç yer!Taebaeksan, Gangwon-do - Kore'nin doğu kesiminde bulunan Taebaeksan, Kore'yi temsil eden dağlardan biridir ve mevsime bağlı olarak güzel doğal manzaralar sunar. Taebaeksan Dağı'nda dağcılık, kayak, kamp gibi çeşitli aktivitelerin keyfini çıkarabilirsiniz.Itaewon - Itaewon, çeşitli ülkelerden restoranlarla doludur. Burada Tayland, Hindistan, Çin, Meksika, İtalya, Fransa ve Kore'den yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Itaewon'da çoğu restoranda İngilizce sipariş verebilirsiniz, bu nedenle yabancı arkadaşlarınızla çeşitli yemekler deneyin.Wando, Jeollanam-do - Wando, Kore'nin güneybatı denizinde bulunan bir adadır ve masmavi denizi ve birçok küçük adasıyla güzel bir doğal manzaraya sahiptir. Wando'nun temsili cazibe merkezleri arasında Wando Köprüsü ve Wando Deniz Parkı bulunmaktadır.

k-eta baskı

Kore yemekleri tüm dünyada ünlüdür ve yabancıların yemekten keyif aldığı pek çok yiyecek vardır. Aşağıda, yabancıların özellikle sevdiği Kore yemekleri ve restoranları tanıtılmaktadır.Naengmyeon - Naengmyeon, Kore'nin en popüler yaz yemeklerinden biridir. Eriştelerin un ve su ile yoğrulup ince ince çekilmesi ve berrak suyu ile yenilmesiyle yapılan bir yemektir. Naengmyeon, canlandırıcı ve serin bir tat ile karakterizedir ve buz ekleyerek daha da soğuk tadını çıkarabilirsiniz.Bulgogi - Bulgogi, Kore'nin en ünlü et yemeklerinden biridir. Sığır eti, domuz eti ve tavuk gibi farklı et türleri kullanılarak yapılabilir. Bulgogi çok yumuşak ve lezzetli tadıyla ünlüdür ve haşlanmış pirinçle yenildiğinde tadı daha da güzelleşir.Jjimdak - Jjimdak, tavuk ve patates, erişte ve havuç gibi sebzelerin buharda pişirilmesiyle yapılan bir yemektir. Tavuk, dışarı fırlayan sos ve baharatlı baharat nedeniyle lezzetlidir.

pasaport fotoğrafı

Ayrıca Kore, alışverişin ve eğlencenin çok çeşitli olduğu bir ülkedir. Seul'deki Gangnam, Hongdae ve Itaewon gibi ünlü bölgelerde çeşitli restoranlar, barlar, kulüpler ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Ayrıca Kore, K-pop ve dramalar gibi kültürel endüstriler geliştirdi, bu nedenle ilgili alışveriş merkezlerinin, konserlerin ve fan toplantılarının tadını çıkarmak için çeşitli programlar var.Insa-dong - Geleneksel Kore halk sanatlarını ve zanaatlarını satın alabileceğiniz ve Kore'nin geleneksel kültürünü deneyimleyebileceğiniz bir yer.

k-eta ana sayfası

K-ETA'yı kullanabilmek için pasaport, uçak bileti, konaklama gibi bilgilerinizi vermeniz ve bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Ayrıca K-ETA sadece onay tarihinden itibaren 90 gün içinde geçerlidir ve kalış süresi 90 gündür. Kalış sürenizi uzatmak isterseniz, Göçmenlik Bürosunda vize uzatma başvurusunda bulunmanız gerekir.

k-eta uygulaması Kore

APPLY FOR K-ETA