Sumažinkite „akis į akį“ procedūras su K-ETA ir greitai bei patogiai išduokite elektroninį kelionės patvirtinimą!

Sumažinkite „akis į akį“ procedūras su K-ETA ir greitai bei patogiai išduokite elektroninį kelionės patvirtinimą!

Kaip kreiptis dėl k-eta Lietuvių

Kokia sistema yra K-ETA? Korėjoje viešintys užsieniečiai anksčiau turėjo pereiti vizų išdavimo procesą. Tačiau jūs galite aplankyti Korėją negavę vizos per K-ETA. Su K-ETA jis gali būti išduotas per 24 valandas, jei kreipsitės internetu, o į šalį galite patekti greitai ir patogiai, neatlikdami patikrinimo.

Turistinė viza

K-ETA – tai sistema, leidžianti Korėjoje besilankantiems užsieniečiams patogiai kreiptis dėl atvykimo be vizos. KORĖJOS ELECTRONIC TRAVEL ATHORIZATION santrumpa, internetu galima kreiptis dėl vizos ir ją išduoti per 24 valandas po patikrinimo.

Korėjos viza Lietuvių

K-ETA – tai sistema, kuri Korėjos imigracijos procesą daro sklandesnį ir efektyvesnį, todėl užsieniečiams lengviau ir patogiau aplankyti Korėją. Be to, Korėjos vyriausybė gali skatinti mainus ir bendravimą su užsieniečiais bei skatinti turizmo pramonės plėtrą. Todėl Korėjoje viešintys užsieniečiai galės mėgautis patogesnėmis ir saugesnėmis kelionėmis naudodamiesi K-ETA.

elektroninis pasas

Pagrindinis K-ETA privalumas yra tai, kad jis gali sumažinti laukimo laiką ir išlaidas. Anksčiau, norint aplankyti Pietų Korėją, vizos išdavimo procese tekdavo laukti ir patirti išlaidų. Tačiau kadangi vizos nereikia gauti per K-ETA, galite laisviau koreguoti kelionės tvarkaraštį ir sumažinti kelionės išlaidas.

Kaip patikrinti k-eta

Be to, Korėjos valdžia ketina aktyviau pritraukti užsienio turistus per K-ETA sistemą. Užsieniečiai gali lengviau ir patogiau aplankyti Korėją per K-ETA, o tai labai prisidės prie Korėjos turizmo industrijos plėtros.

Korėja

K-ETA paraiškos pateikimo procesas yra paprastas. Jei pateksite į K-ETA paraiškų teikimo svetainę internete ir užpildysite savo asmeninę informaciją bei kelionės planą ir pan., išdavimas bus sprendžiamas po patikrinimo. Be to, atsispausdinus išduotą K-ETA ir atsinešus jį prieš išvykstant, imigracijos procesas yra greitas ir paprastas.

APPLY FOR K-ETA